Пацо от нашия отбор освен, че е забравил как се вкарват голове, днес си е забравил и черно горнище на Jumper на Спортна. Ще сме благодарни, ако някой го е намерил или видял, да даде знак..
Здравейте, днес след мача на Олимпик Ракия и Пежо, има забравено горнише на анцуг - черно, номер 5, марка Errea, пише на него IDEE. Ако някой ги е намерил, моля да ми пише по вайбър или да звънне на 0888 803 807,обещавам да почерпя
В събота след мача Трол-Гад на голямото съм си забравил бял плик на Немски център с ваза и огледало вътре. Бях ги купувал за подаръци и ще съм благодарен, ако някой е намерил плика или има инфо къде е. Черпя бира, разбира се
След мача ни в неделя с Арсенал на пейката имаше вратарски ръкавици и блуза с дълъг ръкав. Помислих, че са на вратаря им, те си бяха тръгнали, а касата беше заключена вече, но се оказа, че не са негови. Ако някой си ги е забравил - лесен съм за откриване на СС, но да звънне и на 0883497779, че да ги нося като се засечем.
Здравейте, днес качихме бяла топка Адидас (евро 2016) на дървото над вратата на голямото игрище. Ако някой успее да я свали, нека да пише тук или да се свърже с някого от Анти Конти. Благодаря!
Вчера Роджи намери паднало синджирче под пейките до голямото на СС, след мача на Клетката и 73, но може и да е на друг, тъй като не беше точно на място, където стояха резервите им. Който си го е загубил - да ми пише, в мен е, лесно ще се засечем на СС.
Здравейте! След мача Анти Конти - Уайскаут на 13.02.2023г. е забравена зелена тениска на големия терен. Ако някой я е прибрал, ще съм много благодарен да съобщи и да я върне
Здравейте, днес на мача между Римляните и Гробарите от вън на пейките бяхме оставили едно черно яке Асикс. След мача го нямаше вече. С молба да проверите, някой да не го е взел погрешка.