Skip to content
Начало arrow Новини arrow Купа 2020 - Група А и доминацията на ФЕН

Входрегистрация

Купа 2020 - Група А и доминацията на ФЕН PDF Печат Е-мейл
23 януари 2020
Знаете ли, че ФЕН никога не са печелили Зимната Купа на Лигата? Не?!? Странна работа, нали? От 14 сезона във Форум Лигата те спечелиха повече от 1/3 първи места в Първа Лига, но така и не могат да се доберат до зимната Купа. След няколко загубени финала, отпадания с дузпи и прочее "пълна липса на малшанс", тази година фенчетата започнаха своя 15-ти пореден опит да спечелят трофея. И откъде да го започнат, ако не от Група А. Безспорен фаворит в групата, в която те са единственият отбор от Първа Лига, до момента те регистрираха три победи без да бъдат затруднени дори и за миг. Уайскаут, Клуб Ф1 и ФК Глобол регистрираха общо 41 гола в мрежите си и освен ако Трол Тийм не сътворят истинска изненада, по всичко личи, че още тази събота ФЕН ще са си осигурили класирането във фазата на елиминациите.

Далеч по-интересна изглежда борбата за второто място - след като отборът на ФК Глобол се отказа от участие и ще регистрира служебни загуби от Уайскаут и Клуб Ф1. Хардуер, Ф1 и Уайскаут се намират в рамките на две точки преди началото на този кръг, в който предстои директна битка между "пилотите" и момчетата на Димитър Карабашев. При победа на Ф1, всички погледи ще бъдат отправени към срещата Уайскаут - Трол Тийм от петия кръг, в която Уайскаут ще се опита да спечели с максимален резултат, за да се класира по голова разлика. 

Нашата прогноза - ФЕН и Уайскаут ще продължат напред.
За отбелязване - Отборът на ФЕН наниза 26 гола на ФК Глобол през изминалата седмица, което прави по един гол на всеки почти 2 минути и 50 секунди. С това ФЕН държат първо място по брой отбелязани голове в един мач ... засега!
Знаете ли, че - Макар Клуб Ф1 и Хардуер да са от самото начало на Форум Лигата, те са се срещали помежду си едва пет пъти! При 4 на 1 победи за Клуб Ф1.

 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: Легендите
Мачове: 1
Голове: 1

Случаен профил

Отбор: 262 Тийм
Мачове: 13
Голове: 1