Skip to content
Начало arrow Новини arrow Някои кратки новини

Входрегистрация

Някои кратки новини PDF Печат Е-мейл
23 януари 2020

Драги участници, скъпи съотечественици!

 

След кратка и незаслужена почивка, нашият екип отново е на линия, готов да ви тормози с фейсбук постове и новини на сайта. Тъй като изиграването на първите отложени мачове неминуемо наближава, Използваме възможността да се завърнем с леко и кратко четиво - а именно - малко новинки, които интересуват всички:

 

1. Трансферният прозорец и датите на започване на втория полусезон за Трите Лиги, са както следва

 

Лига  Трансферен Прозорец  Начало на Втория Полусезон 
 Първа Лига 24.02.2020 - 04.03.2020 05.03.2020 г. 
 Втора Лига 10.02.2020 - 14.02.2020 15.02.2020 г.
 Трета Лига 03.02.2020 - 07.02.2020 08.02.2020 г.

 

Съзнаваме, че трансферният прозорец е малко кратък, но считаме, че една седмица ще е достатъчна за всички, за да направят сравнително малкото на брой зимни трансфери. Датите са избрани така, че минимален брой отложени срещи да се влияят от новите трансфери. Напомняме, че отборите, направили извънреден трансфер, имат по-малък брой разрешени трансфери. 

 

2. Предвид смесените чувства, породени от новите топки, за новия полусезон сме осигурили нови топки от миналогодишния модел, които ще се ползват на големия терен. 

 

 

3. В момента имаме лек технически проблем с менюто с наказанията, не се стряскайте като го отворите. Работим, за да го отстраним.

 

4. Добавихме ново меню на сайта, което по-"наблюдателните" от вас вероятно вече са забелязали - РЕЗУЛТАТИ И ТУРНИРИ. Неговата цел е бързо и лесно да можете да достигнете до резултатите от изминалия кръг във всеки актуален турнир под егидата на Форум Лигата, както и до програмата за следващия такъв. Разбира се, ни все така ви окуражаваме да гледате програмата в меню Предстоящи Срещи, където можете да видите пълна статистика за историята на двубоите между всеки два съперника

 

Благодарим за вниманието! Не забравяйте да гласувате за гола на месец Ноември / Декември и очаквайте съвсем скоро нашия скромен анализ за случващото се в групите на Зимната Купа! 

 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: ФК ГлоБол
Мачове: 3
Голове: 2

Случаен профил

Отбор: Легендите
Мачове: 3
Голове: 0