Skip to content

Boris KolevBoris Kolev

Increase font size Decrease font size Default font size
Начало arrow Новини arrow Спорт, музика и форумната лига - Епизод 1.. с Веселин Костов

Входрегистрация

Спорт, музика и форумната лига - Епизод 1.. с Веселин Костов PDF Печат Е-мейл
31 октомври 2019
Не сме свикнали футболът да има много общо с изкуството, а даже напротив - поне в България, за голямо наше съжаление, този спорт сякаш е синоним на простащина. В аматьорските турнири, това също доста често е така. Ние в БФФЛ се гордеем с това, че се опитваме всячески да ограничим простащината в спорта и да осигурим възможност на нашите участници да практикуват любимата си игра в нормална обстановка. Това пък, от своя страна, води до появата на състезатели, които имат с какво да впечатлят не само на футболния терен.

Днес бихме искали да ви представим новата песен на едно момче от Лигата, които почти всички познават - Веселин Костов -или просто "Веско", както е известен сред Спортна София. Та... към днешна дата Веско има цели 184 мача в Лигата, в които е отбелязал точно 100 (сто) гола, което си е един доста сериозно постижение, превърнало господин Костов в неделима част от Лигата. Съвсем наскоро обаче Веско регистрира постижение, което от наша гледна точка - е доста по-голямо от там-не-знам-колко-си-гола - и ние искаме да ви запознаем с него! 

Сигурни сме, че много от вас не знаят, че Веско се занимава активно с музика във "Вокализирай това" - проект на Миша Илиев, който обединява професионалисти и непрофесионалисти с любов към музикалното изкуство. Представяме ви видеото към първата авторска песен на Веселин Костов – „Научи ме“, чийто текст е написан от Десислава Георгиева. Хвърлете й едно око и току-виж - тя се озовала във вашата плейлиста, за да ви напомня, че между футболът и изкуството може да има много повече общо, отколкото смятате :-)

Желаем успех на Веско! По терените, по концертите... да бъде здрав и да твори - с топка или с китара, важното е човек да прави това, което обича.
 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: Лидер Надежда
Мачове: 2
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: Лидер Надежда
Мачове: 8
Голове: 1