Skip to content

Boris KolevBoris Kolev

Increase font size Decrease font size Default font size
Начало arrow Новини arrow Честит Рожден Ден на най-възрастния активен участник в БФФЛ - Емил Пенев от Цифра Злина!

Входрегистрация

Честит Рожден Ден на най-възрастния активен участник в БФФЛ - Емил Пенев от Цифра Злина! PDF Печат Е-мейл
08 октомври 2019

В днешното ежедневие сме супер свикнали да четем всякакви мотивиращи цитати, реплики, случки и т.н., че ... тяхното възприемане отдавна е загубило смисъла си. Отваряш фейсбук - 25 мъдри фрази за живота, самотата, любовта и успехите, на лилав фон... с бели букви... всичко за някой и друг лайк. Пускаш телевизора - мотивиращ слоган е последван от живителна глътка газирана напитка, отпита от младеж с перфектни зъби, набола брада и усмивка - та чак се объркваш за какво точно е рекламата. Отиваш на кино и преживяваш cheesy история за силата на непримиримия характер на велик боксьор, докато се бухаш с полезни-за-твоята-фигура пуканки. Купища информация, която преминава покрай нас и на която никой вече не обръща внимание. "Да, да, как ли пък не"... и продължаваме нататък.

Понякога обаче има и примери, които не целят лицемерно да изкопчат нещо от теб, а просто са си там... и чакат някой да ги забележи. Та - днес решихме да не пишем за нова емблема - ами да честитим рождения ден на Емил Пенев от Цифра Злина. Някои от вас са играли срещу него и знаят кой е, за други е познат по физионимия, а трети - научават едва сега. Но това няма никакво значение - Емил (по наши данни) е най-възрастният активен участник в лигата и днес навършва 60 години! 60 години, дами и господа! Но все още е на терена като през миналия сезон записа 8 мача и 510 минути игра за отбора си във Втора Лига.

Благодарим ти, Емиле, че даваш пример на всеки от нас, че любовта към играта може да продължава и на терена, а не само пред телевизора. Бъди жив и здрав! Наздраве!

 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: Клетката НСК
Мачове: 0
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: Клетката НСК
Мачове: 0
Голове: 0