Skip to content

Boris KolevBoris Kolev

Increase font size Decrease font size Default font size
Начало arrow Новини arrow Нова ГАДна емблема

Входрегистрация

Нова ГАДна емблема PDF Печат Е-мейл
06 октомври 2019
Лятната пауза се оказа страшно тежка за дизайнерите! В София нуждата от Фотошоп специалисти (или по-ниско платено MSPaint гуру) рязко нарастна, тъй като огромна част от отборите промениха своите емблеми. Ето... сега и момчетата от ГАД смениха ГАДната си емблема и сложиха нова, която обаче е не по-малко ГАДна.

По своята същност емблемата е почти същата като старата, обаче вече изглежда не сякаш се изобразява на CGA монитор, ами цветовете й рязко са се увеличи и е достойна за HDMI визуалната революция. Дебелакът си е все така там, носи пълната с бира халба  и има походка, изразяваща неясна сексуална ориентация. Другото, което прави впечатление е, че топката вече е извън емблемата с по-голямата част от обема си, явно за да покаже колко добре ГАД-овете са наясни с правилото за тъча! В третата им емблема очакваме коженото кълбо съвсем да е излязло извън емблемата, халбата да е изпита, а дебелакът да е още по-дебел и още по-плешив.

П.П. А, да... и над емблемата има сребърна звезда, която сме напълно сигурни, че момчетата са сложили основно, за да им е гадно на тези дето им щамповат емблемата!
 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: Физиозона
Мачове: 5
Голове: 3

Случаен профил

Отбор: Лап.БГ
Мачове: 0
Голове: 0