Skip to content

Boris KolevBoris Kolev

Increase font size Decrease font size Default font size
Начало arrow Новини arrow Топка за сезон 2019 / 2020

Входрегистрация

Топка за сезон 2019 / 2020 PDF Печат Е-мейл
29 август 2019

Както сигурно сте прочели вече - ние постоянно се хвалим, че започва 15-тият сезон на БФФЛ. За всички тези години, нашият скромен опит и наблюдения, ни карат да смятаме, че за 8 минути загрявка, топката излиза извън пределите на Спортна София 50% повече пъти, отколкото за 70 минутен футболен двубой. Защото знаете... загрявка е ... и всеки се опитва да настрои палеца и да изсели вратаря с максимална сила. А понякога - това го правят двама, че и трима души едновременно. Дет' се вика - все един ще улучи слисания си съотборник с ръкавиците.

За да можем да потвърдим тази статистика, планираме да наемем важни асистенти, които да ни помогнат - а именно ... футболни топки! Затова на вашето внимание - нейно величество Топката! Готова да тупка из Градината, Спортна София, Конната база , а ако Тонката от ФЕН не я намери добре - и из паркинга на Армията. На 01.09.2019 г. ще поръчаме топките от снимката вляво и ако някой отбор има желание да си поръча заедно с нас, на цена от 130 лева, нека да индикира, моля.

П.П. И да - знаем, че едни искат Найк, други Адидас, трети Митре, четвърти Адидас, ама със звездите... а пък пети - АДидас, ама със звездите, ама оранжев! На това се спряхме, това ще поръчваме :-) 

 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: Дебелите Старчета
Мачове: 0
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: Легендите
Мачове: 0
Голове: 0