Skip to content

Boris KolevBoris Kolev

Increase font size Decrease font size Default font size
Начало arrow Новини arrow Турнирът Летен - Полуфиналистите са ясни!

Входрегистрация

Турнирът Летен - Полуфиналистите са ясни! PDF Печат Е-мейл
13 август 2019
summer_cup_2019_-_bracket.png
Вторник е... рано сутринта или късно през нощта... както предпочитате. Само преди няколко часа Нелепите победиха ФВ Тийм със 7:2 и с това приключи четвъртфиналната фаза на летния турнир. Случи се най-логичното - за полуфиналите се класираха три отбора от Първа Лига и една Нелепост. ФМБългария и Нелепите минаха една идея по-леко, докато Хеттрик и особено Гад.БГ трябваше да се поизпотят сериозно, за да заслужат класирането си в топ 4 на турнира. Особено тежко беше положението на Гадовете, които след като мачкаха де що сварят в груповата фаза, бързо се озоваха губещи с 0:2 срещу Физиозона и единствено опитът и магията на дузпите (о, йе!), ги пратиха в следващия кръг.

Всички резултати, както и двойките за полуфиналите можете да видите в приложената картинка, която ние страшно умело направихме на Paint! Тази сравнително нетипична колаборация между футбол и технология доведе и до забавянето на поста с няколко часа :-) Също така напомняме, че загубилите отбори продължават участие в турнира! Да не бързат да се разотидат по плажовете. Програмата е качена.

П.П. Тези, които гледат картинчицата на сайта - не забравяйте да кликнете CTRL+F5 , за да се появят чудодейно полуфиналните двойки. 

Бъдете здрави и до скоро.
 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: ЯМР Симитли
Мачове: 0
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: Дата.БГ
Мачове: 2
Голове: 0