Skip to content

Boris KolevBoris Kolev

Increase font size Decrease font size Default font size
Начало arrow Новини arrow Нова седмица - нов отбор - FC ManChestHair United

Входрегистрация

Нова седмица - нов отбор - FC ManChestHair United PDF Печат Е-мейл
06 август 2019
Мнозина от вас познават Любомир Илков  като състезател на Дебелите Старчета. От новия сезон обаче, той рязко ще отслабне, а гърдите му ще се окосмят, защото той е водещото лице зад новия участник в Трета Лига - FC ManChestHair United. Ще ви изненадаме, но за разлика от другите "новаци", този отбор ще си има право на класиране във Втора Лига :-) Ето и няколко встъпителни слова от сеньор Илков.

"FC ManChestHair United е създаден от мен и ще включва само мои колеги. Идеята беше да се направи фирмен отбор, прославящ името на компанията в най-вълнуващата софийска лига." - споделя Любо, а ние, разбира се, самодоволно се разпознаваме в това определение - "Всички останали момчета в отбора, освен мен, са дебютанти в Лигата." 

Относно раздялата с текущия си отбор, Любо споделя:

"Раздялата с Дебелите старчета беше доста трудна и за двете страни, след като този трансфер нашумя в медийното пространство като най-голямото футболно предателство, след трансфера на Фиго от Барса в Реал. Получил съм уверение, че в директните мачове с Дебелите ще бъда замерян със свински глави, карантия и зарзават при корнер, изпълняван от мен и някой от защитниците ще се прибере вкъщи с моя глезен в джоба си." - притеснен е младежът. Ние пък ще се постараем да сложим някой по-пълничък делегат на срещата, за да може да похапне от инвентара...

А какво точно се крие зад ManChestHair United... 
"Името на отбора, освен очевидната заигравка с Manchester United, символизира и мъжеството, което е една от основните отборни ценности. Като тук става въпрос за космите при мъжа, като свитеделство за наличието на голяма доза тестостерон (при кюсетата е обратното).  Вече дали мъжът ще ги задържи, или ще ги махне, е въпрос на вкус."

Разделяме се с Любо засега и с обещанието за едно по-подробно бъдещо интервю по-натам през сезона и пожелаваме успех на косматите мъжаги в Трета Лига!
 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: Олимпик Ракия
Мачове: 2
Голове: 2

Случаен профил

Отбор: ФК Атлетик
Мачове: 2
Голове: 2