Skip to content

Boris KolevBoris Kolev

Increase font size Decrease font size Default font size
Начало arrow Новини arrow Обосновка на решенията на АК (Хотел Мадрид и Шисел България)

Входрегистрация

Обосновка на решенията на АК (Хотел Мадрид и Шисел България) PDF Печат Е-мейл
25 октомври 2018

Във връзка с отправено запитване към АК относно взетите решения за отмяна на наказанията на състезатели на Шисел България и Хотел Мадрид, АК се аргументира, както следва:

--> Отменя наказанието на Богомил Иванчев от отбора на Шисел България, тъй като наказанието е наложено за демонстративно напускане на срещата. В същото време срещата е прекратена по вина на Шисел България поради "масово напускане на терена" като по доклад за това нарушение е наказан единствено Богомил Иванчев (той не е санкциониран от самия съдия). Напускането на терена на Богомил Иванчев оставя отбора на Шисел България с шестима играчи на терена, което означава, че срещата може да продължи. Заедно с Богомил напускат и други негови съотборници, но нито един от тях не е наказан. За напускането на терена е наложено отборно наказание "Прекратяване на срещата" като АК счита, че това е достатъчно наказание и ако трябва да бъде наложено и индивидуално такова, то следва да бъде за всеки един от напусналите играчи, а не само за наказания за това състезател. Поради това АК счита, че индивидуалното наказание, наложено за напускането на терена следва да се отмени.

--> Отменя наказанията на Николай Миланов и Емил Кузов от Хотел Мадрид поради допълнителна информация, предоставена от длъжностните лица на срещата, на базата на която провинението, за което са наказани, не е потвърдено.

 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: ФЕН
Мачове: 6
Голове: 3

Случаен профил