Skip to content

Boris KolevBoris Kolev

Increase font size Decrease font size Default font size
Начало arrow Новини arrow Информация за летния трансферен прозорец

Входрегистрация

Информация за летния трансферен прозорец PDF Печат Е-мейл
05 юли 2017

Летният трансферен прозорец за сезон 2017/2018 ще бъде отворен от 01.08.2017 г. до 27.08.2017 г. включително. След 27.08 прозорецът ще бъде затворен и няма да се отваря повече. Напомняме, че трябва да регистрирате трансферите си директно през "Мениджър" секцията на сайта. Трансфери, които се изпращат по електронна поща, няма да се обработват от нас. Молим да имате предвид и следната допълнителна информация:

--> От сезон 2017/2018 отпада нуждата от това играчът да е регистриран и да има мнения във форума поне два месеца преди първия мач. Вашите играчи ще могат да започнат участие от първия кръг на турнира като единствено е нужно състезателят ви да има профил във форума (респективно и сайта) на турнира. Няма нужда състезателят да пише мнения, но е задължително да е регистриран!

-->  Нужната информация за всеки регистриран трансфер е - Име и фамилия на играча, рождена дата, nickname във форума, номер, с който ще играе през сезона, както и снимка на играча! Предварително предупреждаваме, че играчи с неистински снимки ще бъдат изтривани от трансферния прозорец, а отборите им ще губят правото да ги заменят с друг играч.

--> От сезон 2017/2018 влиза в сила допълнително ограничение, според което играч, трансфериран в рамките на трансферния прозорец, не може да бъде отдаван под наем на друг отбор по време на същия този прозорец!

Брой разрешени трансфери:

--> Отборите в Трета Лига нямат ограничения в броя трансфери! 

--> Отборите в Първа и Втора Лига имат право на трансфери, както следва:

- Три гарантирани трансфера

-  По един допълнителен трансфер за всеки двама играчи, под бройката от 17 състезателя в отбора.

Брой играчи след разкартотекиране  Брой трансфери 
 17+
15 - 16  3+1 
13 - 14 3+2
11 - 12 3+3 
9-10 3+4 
7-8 3+5 
<7 По-добре се откажете 

 При картотекиране на допълнителни трансфери, трябва да се свържете с нас, за да създадем изключение в рамките на трансферния прозорец.

--> Не забравяйте, че всеки отбор има право на максимум 23-ма картотекирани играчи и не може да надвишава тази бройка, без значение дали има неизползвани трансфери или не.

Желаем успешен и коректен селекционен процес на всички :-) 

 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: Пий Си Мани Я
Мачове: 8
Голове: 1

Случаен профил

Отбор: ФРГ
Мачове: 3
Голове: 0