Начало форум Архив Архив - ForumsLeague 2010/11 Forumsleague Summer Challenge 2011

scoot.bg

Forumsleague Summer Challenge 2011

Всички важни теми от сезон 2010/2011 на Форум Лигата

Мнение Нед Авг 21, 2011 11:51 pm

Мнения: 932
Hattrick-OR 3-1 . По-добрият отбор победи.Успех на пичуете у първенството :D

Мнение Пон Авг 22, 2011 8:34 am
Lawyer Главен съдия на Лигата Аватар

Мнения: 2610
Местоположение: София
Tarikato написа:
Затова и не мога да разбера как всички искаме повече санкции за груба игра и неспортсменско поведение и как все това не се получава (тук изобщо не визирам Фен и конкретния мач, просто се сещам множество теми, започвани от различни хора) Та ще благодаря на Милен да разясни какво се прави в тази насока. Мерси предварително!


Васко, знаеш, че от доста време престанах да обосновавам с дълги или пък с кратки постове концепцията на съдийството в Лигата. Вярно е, че за мислещи и съзнателни хора като теб това вероятно не е особено приятно, ама именно затова, уверен съм, ще ми влезеш в положението. За мен времената на непрестанни задклавиатурни диалози са отминали. Разговорите на живо, от друга страна, обикновено дават по-добри резултати, но не повече от 10% от хората, които са свикнали да мислят и говорят с пръстите си, идват и обсъждат позициите си, задават въпросите си и участват реално в каквото и да е. Другото е губене на време. Загуба е дори писането на този пост, но пък отминаването на въпроса (макар и поставян хиляда пъти и също толкова пъти получавал отговор - не само с приказки, а и на практика) би било просташко. Ще си позволя накрая, на свой ред, да насоча вниманието на четящите това в коректната по моему посока, а именно: не санкциите пресичат грубата игра и не липсата на пресилени картони дава поле за изява на грубияни и неспортсмени, а тъкмо напротив - вашата настройка (не конкретно, а на участниците X или Y, излезли, не за да играят футбол, а за да получат друг тип удовлетворение чрез низко забавление) причинява този "феномен".

Мнение Пон Авг 22, 2011 1:38 pm

Мнения: 1588
Местоположение: София
За съжаление не сме се видяли и затова писах. Иначе и за мен е по-добре да се говорят нещата. Колкото до тезата ти - и ти имаш право, но и адекватното санкциониране би изиграло голяма роля в усмиряването на хората.
айде като се видим ще поговорим :)
- А бе аз здравец не виждам тука - ... - проста им работата, ако нямат здравец! И-и, у нас! По балкана! Ех, мама му стара!

Мнение Пон Авг 22, 2011 5:21 pm
Alek Булфлийт Тийм Аватар

Мнения: 816
Местоположение: Булфлийт
Tarikato написа:
За съжаление не сме се видяли и затова писах. Иначе и за мен е по-добре да се говорят нещата. Колкото до тезата ти - и ти имаш право, но и адекватното санкциониране би изиграло голяма роля в усмиряването на хората.
айде като се видим ще поговорим :)


Абсолютно съм съгласен. Освен това мисля, че за оспорванията на съдийски решения трябва задължително да се вадят картони. Да не говорим за по-груби влизания. Нашият мач с ФЕН си беше доста груб и от двете страни, което можеше спокойно да се спести с повече картони, по-рано. И аз също искам да кажа, че ФЕН нямаха нищо общо с това, просто и двата отбора се поизнервихме от несанкционирани грубости. Честитя им трофеите впрочем :)

Предишна

Назад към Архив - ForumsLeague 2010/11

cron